На гости на Дженифър Анистън (Вижте баровския дом на актрисата)

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън и Джъстин Теру живеят в дом за 22 млн. долара, актрисата признава, че жилището й е нейната крепост

Дженифър Анистън е влюбена в дома, в който живее с втория си съпруг Джъстин Теру. Тя винаги е твърдяла, че това е място, в което винаги иска да бъде.

Снимки: architecturaldigest.com

Джен отвори вратите на луксозната си къща и показа къде живее заедно с мъжа си и домашните си любимци.

Баровския си дом холивудското семейство купи през 2011 година като похарчи за него 22 милиона долара. Отначало съпрузите имаха намерение да се установят в Манхатън. Но нахалните папараци, които висеха денонощно пред вратата ги накараха да се върнат в Лос Анджелис.

Снимки: architecturaldigest.com

Бившата на Брад Пит нае професионален дизайнер и с него успя да преобрази имението. Стивън Шейди разказва, че актрисата е влюбена в естествените материали като дърво, бронз и камък. Посредством тях създава много топлина и уют в дома. А Джен нарекла къщата си „Стария свят на среща с Новия”, предават от електронното издание eva.bg.

Самата Анистън твърди, че ако не била актриса би станала интериорен дизайнер. Самия процес на избиране на материалите храни душата й, признава тя.

Холивудското семейство обича да посреща гости в имението си. Всеки уикенд се събират с много приятели край басейна. Забавляват се на воля като се черпят с коктейли и танцуват . Точно край този басейн Джен и Джъстин изненадаха най-близките си и вдигнаха сватбата.

Вижте много снимки от красивия и луксозен дом на семейството, който купиха заедно и там свиха гнездо!

Снимки: architecturaldigest.com

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар