Невена Цонева разкри как е отслабнала толкова бързо след раждането! (методът й е повече от уникален) Преглеждания: 26887

Невена Цонева бързо си върна перфектната форма
0
Оценете този post

Невена Цонева призна, че много бързо си е върнала предишната форма!

Певицата Невена Цонева зае мястото на Цветелина Грахич, когато босненката напусна „Шоуто на Слави“. Дългия не направи обичайния конкурс за певици, а директно назначи Цонева.

Невена Цонева
Невена Цонева бързо си върна перфектната форма след раждането

Причината за това е фактът, че музикантът му Венелин Венков не само е двойка с Невена, ами двамата станаха родители преди месеци. Слави Трифонов моментално реши да им помогне като осигури работа и добра заплата на победителката от първия „Мюзик Айдъл“.

Когато Невена Цонева се появи за пръв път в шоуто, много от зрителите ахнаха – по нищо не й личеше, че е раждала. Фигурата на изпълнителката беше все така стройна и фина, че дори и повече от преди.

Това, което смая мнозина обаче, е начинът, по който тя е успяла да го постигне. И той се нарича моно диета. Знаем, че това означава в рамките на няколко дни или седмици да се храниш само с една храна или продукт.

За повечето хора това е много трудно, но сладураната разкрива, че обожава картофите още от малка. Затова решила, че ще си върне фигурата с тях. Всъщност никой не я убеждавал, а сама открила промяната в теглото си.

„Нямах време покрай грижите за бебето и къщата. И понеже обичам много картофи, започнах да си ям само от тях. Уж за по-бързо – правех си ги варени, на пара, картофи соте или печени във фурна. Няколко дни, без да се усетя, установих, че съм свалила около три килограма“, разказва Невена Цонева.

След това всеки път, когато искала да влезе във форма и да изглежда перфектно, минавала на любимата си храна – картофите. Заедно с тях пиела много вода и си позволявала до една кофичка кисело мляко на ден. Убедена е, че тази диета прави чудеса.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.