Анелия бясна: Изневярата на женения й любовник я размаза! (още подробности)

Анелия бясна: Изневярата на женения й любовник я размаза! (още подробности)
4.5 (90%) 2 votes

Анелия не е на себе си след рогата, които богаташът й сложи!

Поп фолк дивата Анелия място не може да си намери от бяс и ярост. Както знаем, отскоро хубавата й главичка е украсена с големи рога – може би и с разклонения.

Анелия

Анелия не може да повярва на това предателство, повече от бясна е

Припомняме, че любовникът й, на когото тя се отдаде с цялото си същество, й изневери с нейна колежка. Млада певица, с напъни за пробив и кариера в Пайнер.

Анелия заварила двамата на калъп в хотела, който те с милионера също често посещавали. Разкритието шокира не само певицата, но и близките й приятели. А причината е, че мъжът до нея не само си е намерил втора любовница, но на всичко отгоре е и семеен.

Още преди време се разбра, че бившата съпруга на Коко Динев се е отдала на женен мъж. Богат бизнесмен от столицата, който й завъртял главата като на тийнейджърка.

Надявайки се да успее да го разведе и да заживеят заедно, Анелия повече от година припкала след него като кученце. И изпълнявала всичко, което изгората й пожелае. Някои от близките до нея източници дори сравниха поведението й с това на гейша.

„Не може да си все на талефона, в очакване някой си да ти звънне и да ти каже дали е намерил време за теб. Някъде в промеждутъка между работата, жена си, децата си, а сега и другата си метреса. С право Ани сега е повече от гневна и не иска да го чуе дори“, коментират източниците.

Дали Анелия ще си отмъсти на предателя, или отново ще затвори очи пред гаврата му и ще прости, това предстои да узнаем по-нататък.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар