Светлана Василева се покри: Цялата еуфория с Гущеров беше за три дни! (още подробности)

Светлана Василева се покри: Цялата еуфория с Гущеров беше за три дни! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Светлана Василева вече не демонстрира любовта и щастието си в мрежата!

Плеймейтката Светлана Василева или може би трябва да я наричаме годеницата на Християн Гущеров, се покри. При това само дни след прословутия си годеж, с когото преди това ни наду главите.

Светлана Василева

Светлана Василева се покри след годежа, изтри си дори профила в социалната мрежа

То не бяха снимки, то не бяха интервюта, то не беше романтика в мрежата, то не беше чудо. За карък обаче точно след новината за предстоящия тогава сензационен годеж, Светлана Василева получи здрав шамар.

Събитието изобщо не протече така, както тя го бе предвидила – с 80 гости, оркестър, фойерверки и дандания. Тъкмо обратното – двамата с Гущеров се взеха само пред роднините и най-близките си приятели. Като годежът дори беше изместен няколко дни по-рано от обявеното.

Причината за това беше категоричното несъгласие на бащата на Християн – Добромир Гущеров да приеме за своя бъдеща снаха Светлана. Бившият червен депутат дори заплашил сина си, че ако върви през главата му и се ожени наистина за блондинката, ще му спре парите.

Явно заплахата да останат на фасул и леща е изплашила двамата годеници. След годежа Светлана Василева не само се покри и спря да поства снимки и любовни излияния към своя Хриси, но изтри и профила си във Фейсбук.

Към момента тя си е запазила само този в Инстаграм, но и там е твърде пестелива на новини и фотоси с голямата си любов. Близки до нея шушукат, че нещата май не вървят на сватба и като нищо Християн Гущеров ще вземе да я зареже пред олтара.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар