Семейството на Стефан Шарлопов изуми всички с това съобщение

Гласувайте за статията

На официалната страница на „Шарлопов груп“ бе публикувано странно съобщение

Семейството на хотелиера Стефан Шарлопов проговори само ден след погребението му.

След като вчера стотици близки, приятели и бизнес партньори казаха последно „Сбогом!“ на хотелиера, по-рано днес семейството му публикува доста любопитна информация на официалната страница на „Шарлопов груп“ в социалната мрежа Фейсбук.

Припомняме, че поклонението пред тленните му останки бе насрочено за вчера с начален час 12 ч. в църквата „Св. София“ в столицата.
Междувременно по-рано днес стана ясно, че цяло село е отдало последна почит на бизнесмена Стефан Шарлопов заради нещо уникално, което той е направил за тях.

Стефан Шарлопов

На официалната страница на „Шарлопов груп“ бе публикувано странно съобщение

Що се отнася до текста, публикуван на официалната страница на „Шарлопов груп“ във Фейсбук, то той хвърли всички в недоумение. Въпросният текст гласи, че семейството му НЯМА да разглежда предложения за интервюта, бизнес проекти, участия в телевизионни предавания, дарителски кампании и спонсорски инициативи.

В следващите редове опечаленото семейство на Стефан Шарлопов посочва, че това важи до края на следващия месец (март). Така и не става категорично ясно обаче защо семейството му е определило като краен срок точно месец март.

По всяка вероятност този срок е свързан с факта, че именно около средата на месец март се навършват 40 дни от смъртта на Стефан Шарлопов и дотогава семейството му ще е заето с изнасянето на помени.

Припомняме, че като един типичен бизнесмен още приживе, Стефан Шарлопов бе разпоредил какво да се случи с него след кончината му.
Освен това преди около година той издигна обелиск в комплекса „Созополис“. Бизнесменът изрази ясно желанието си името му да бъде изписано на него.

Нещо повече, той дори пожелал прахът му да бъде разпръснат към морето именно от там, тъй като целият му живот е бил свързан с необятната морска синева, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар