Анелия в шок: Хвана женения си любовник на калъп с друга! (още подробности)

Гласувайте за статията

Анелия не може да повярва на това, което богаташът й причини!

Анелия е извън кожата си от ярост, болка, обида и огорчение. Както знаем, от година и повече тя топли леглото на роден богаташ, който е семеен. При това с жена и две деца. Певицата обаче луднала по него като тийнейджърка и не искала да чуе никого.

Анелия

Анелия не очакваше този удар и това предателство от избраника си

От месеци насам милионерът я залъгвал, че иска да живее с нея, да бъдат заедно завинаги и прочие. Но така и не правел нищо за това да се разведе със съпругата си и да предложи на Анелия така мечтаната от нея любов и сигурност.

„Никога не сме я виждали такава с мъж. Тя винаги е била силна, горда и е твърдяла, че няма да позволи на никого да я върти на пръста си. А какво направи после – срещна този тип и хукна след него като кученце. Където я повика, там ходи. Дори и да е посред нощ“, разкриха преди време близки до певицата източници.

Тя и любимият й обикновено посещавали няколко отдалечени и бутикови хотела в столицата, за да не бият на очи и да се рискуват да ги види някой. Какви били шокът и яростта на Анелия обаче, когато преди седмици заварила възлюбения си в един от въпросните хотели.

Но не сам, а с друга жена – втора любовница. „Да беше го видяла с жена му, щеше да е нормално. Но да го свари с някаква си златотърсачка, при това на калъп, това вече е прекалено. На всичко отгоре новата се оказа нейна колежка“, шушукат из бранша.

Въпросната хубавица била също певица на Пайнер, но едно от най-новите попълнения на фирмата. И очевидно е решила да си пробва късмета при богат спонсор. Който, разбира се, нямал нищо против и дори не се сетил, че уж обича Анелия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар