И Крисия духна под опашката на Слави Трифонов. Какво се случва?

Гласувайте за статията

Родителите й решили, че е крайно време да залегне сериозно над учебниците

Шоуменът Слави Трифонов остана и без детето-чудо Крисия Тодорова.

Според неофициално потвърдена информация, родителят на Крисия е скъсал договора й със Слави Трифонов.

На практика това означава, че детето-чудо, което успя да ни класира на второ място на детската Евровизия вече няма да е част от екипа на Дългия. Тя няма да се явява нито в шоуто му, нито пък на концертите на „Ку-ку бенд“ занапред.

Родителите й са взели решение Крисия да загърби сценичните изяви и вместо това да започне да заляга здраво над учебниците, отбелязва на страниците си в. „Уикенд“.
В продължение на повече от четири години Крисия се превърна в най-обсъжданото дете в страната. От близкото й обкръжение издават, че този факт е рефлектирал доста сериозно върху нервите й.

Слави Трифонов

Родителите й решили, че е крайно време да залегне сериозно над учебниците

Отначало детето-чудо и семейството й приемали случващото се като най-големия късмет в живота им. На по-късен етап обаче славата започнала сериозно да им натежава. Крисия не само останала без приятели, а и непрестанно чувала злобни подмятания зад гърба си. Тя не можела да остане безразлична и към бруталните коментари по неин адрес, които извират в интернет пространството.

Всичко това започнало сериозно да я изнервя и влошило съня й. С всеки изминал ден тя започнала да се чувства все по-зле и по-зле. Детето споделило с родителите си, че се чувства много притеснена и нещастна. Освен всичко това поради твърде натоварения й график заради работата й със Слави Трифонов и „Ку-ку бенд“ почти не й оставало време за училище.

Семейството на Крисия много държи на високия успех на трите си дъщери в училище. Отличните оценки на детето-чудо обаче й коствали неимоверни усилия. Тази година тя възнамерява да кандидатства в езиковата гимназия на родния Разград. Именно поради тази причина родителите й сметнали, че е много по-важно да учи за матурите след седми клас, вместо да обикаля телевизионните студиа.

Поради тази причина семейният съвет взел решението да прекрати договора й със Слави Трифонов, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар