Наталия Гуркова не се спира Преглеждания: 2156

0
Оценете този post

Наталия Гуркова не отказва покана за светско парти

В последно време Наталия Гуркова не пропуска светско събитие. Красавицата, която е омъжена за бизнесмена от Черна гора – Джордже Михалевич, от години живее с него в ЮАР.

Неведнъж тя се е оплаквала, че там винаги й е липсвала свободата, която има в България – да ходи навсякъде и то без охрана. Заради опасния живот там, красавицата не прави и крачка без гардовете си.

Но тук очевидно се чувства като волна птичка и иска да навакса за пропуснатото време. По всичко личи, че чаровницата няма намерение скоро да се прибере при съпруга си.

Но и в България тя не се задържа много у дома. Преди ден тя се появи на две събития. Първо бившата миска уважи партито на Деси Слава и погачата за сина й.

Часове след това брюнетката беше засечена в компанията на Ирина Папазова. Двете дами купонясваха на партито след проведения мъжки конкурс.

Впечатление на всички присъстващи направи, че очарователната Наталия Гуркова  е в топ форма. С нескрита завист много от присъстващите дами коментираха, че с годините бившата миска не просто, че не остарява, но и изглежда все по-добре.

Наскоро красавицата се върна от почивка в Дубай, където беше със съпруга си. Споделяйки снимки от там, тя опроверга появилите се твърдения, че бракът им е приключил, пише Хот нюлс.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.