Снимки на внучката на Христо Стоичков взривиха интернет (ФОТО)

Гласувайте за статията

Малката Мия тръгна на детска градина

Снимки на внучката на най-добрия български футболист за всички времена – Христо Стоичков, взривиха интернет пространството.

Оказва се, че внучката на легендарния футболист Христо Стоичков вече е станала толкова голяма, че ходи на детска градина. Това стана ясно от публикация на наследницата на Христо Стоичков – Мика Стоичкова.

В личния й профил в Инстаграм, Мика качи снимки на малката Мия, от които ясно се вижда как е тръгнала на детска градина с раничка на гърба.
За разлика от мнозина български родители, Мика Стоичкова отбелязва, че не се притеснява и за момент какво се случва с мъничката й дъщеричка в детската градина.

Христо Стоичков

Малката Мия тръгна на детска градина

Истината е, че тя, както и всички останали имат възможността да наблюдават децата си във всеки един момент.
Благодарение на факта, че навсякъде из детските градини и училищата са монтирани камери, родителите могат да осъществяват непрекъснат контрол.

Мика споделя, че е напълно спокойна именно поради факта, че може да наблюдава малката Мия цял ден. В публикацията си в социалната мрежа тя отбелязва, че наистина се чувства напълно спокойна, тъй като малката й дъщеричка е в добри ръце.

За съжаление родителите, чиито отрочета посещават българските детски градини далеч не могат да се похвалят със същото. Мнозина от тях се оплакват, че децата им биват подложени на физически и психически тормоз от персонала на забавачниците.

Напоследък все по-често ставаме свидетели на подобни случки, които биват оповестявани в новинарските емисии.
Именно поради тази причина родителите искат да бъдат монтирани камери навсякъде из детските градини, както и в учебните заведения.

Само така те могат да бъдат спокойни за децата си и да следят какво точно се случва, докато не са пред очите им.
По всяка вероятност образователното министерство ще им съдейства, предвид зачестилите напоследък инциденти, пише zajenata.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар