Звезда от „София ден и нощ“ разкри истината за връзката си с Ицо Стоте манекенки

Гласувайте за статията

Предстои й пътуване до Рим

Звезда от поредицата на Нова тв „София ден и нощ“ проговори за връзката си с Христо Сираков, по-известен като Ицо Стоте манекенки.

Напоследък все по-често спрягат звездата от „София ден и нощ“ Анна-Мария Чернева за гадже на Христо Сираков. За никого не е тайна, че той е организатор на „Плеймейт на годината“.

По повод на мълвата звездата от „София ден и нощ“ бе категорична, че никога не е имала каквото и да било с него. Анна-Мария обаче подчерта, че Сираков е прекрасен човек и добър приятел, но всичко приключва с това.

"София ден и нощ"

Предстои й пътуване до Рим

Плеймейтката сподели това в интервю за Famous VOX и Secret.bg., където гостува заедно с певеца Лазар Кисьов. От разказа й стана ясно, че на общо събиране Христо Сираков е подхвърлил, че тя е новата му тръпка.
На свой ред Анна-Мария се почувствала като в небрано лозе и не й оставало нищо друго, освен да се усмихне.

Тя обаче не осъзнала, че по този начин не си прави услуга, а едва ли не потвърждава новината. Предполага, че именно от това недоразумение се е понесла мълвата, че има вземане-даване с Христо Сираков.

Тя посочва, че астрономията много я влече и допълва, че понякога звездите й говорят. Освен това разкрива, че често пъти превключва и от реалността се пренася на друга планета. На практика се получава така, че физически е на едно място, а духом витае някъде другаде.

Анна-Мария придоби изключителна популярност след участието си в поредицата „София ден и нощ“, която се излъчва в ефира на Нова тв. На практика тя е една от малкото професионални актриси, участвали в сериала.

Тя посочва, че трябвало да напусне сериала по сценарий и не знае дали някога ще се върне отново. Определя участието си в „София ден и нощ“ като страхотно изживяване.
Към днешна дата тя репетира постановка в Сатиричния театър. Предстои й пътуване до Рим, което е подарък от „Плеймейт на годината“, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар