Виктор Николаев си призна

Гласувайте за статията

Тв водещият се появи гузен в ефир

Водещият на сутрешния блок „Здравей, България“ по Нова тв – Виктор Николаев си призна.

Тази сутрин той лъсна гузен в ефира на медията и сподели, че много му тежи факта, че в момента бившият шеф на разузнаването Кирчо Киров е подсъдим.
Истината е, че Киров бе изправен ред съда заради думи, които е изрекъл в сутрешния блок на Нова тв пред Виктор Николаев.

Водещият посочва, че би му било много тежко, ако интервюто, което е направено бъде сметнато за престъпление.
Виктор Николаев си спомня, че тогава Кирчо Киров му казал, че е имал среща с техния разузнавач.

Виктор Николаев

Тв водещият се появи гузен в ефир

Николаев не успя да се стърпи и зададе в прав текст въпроса дали това е класифицираната информация, която е издал и заради която в момента е на подсъдимата скамейка.
На свой ред Кирчо Киров се опита да успокои водещия. Той го посъветва да не му тежи на съвестта въпросното интервю.

Киров посочва, че е преценил много добре какво може да си позволи да разкрие и какво не може да каже. Той е категоричен, че няма нищо класифицирано в това, което е разкрил в студиото на Нова тв. Той категорично отказа да коментира присъдата, която възнамерява да обжалва. В заключение Киров допълни, че е повече от наивно да се твърди, че казаното от него в интервюто на Виктор Николаев, е класифицирана информация.

Веднага след това Кирчо Киров заяви, че се радва, че Живко Русев все още е жив и здрав. Истинската класифицирана информация, която се съдържа в един документ, не е станала обществено достояние по никакъв начин, категоричен е той. Той посочи, че този случай и преди се е радвал на доста широк медиен интерес.

Накрая Кирчо Киров се извини на президента Георги Първанов (2002-2007) за това, че имената им са били свързани, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар