Маджо очаква внуче

Гласувайте за статията
Младен Михалев-Маджо

Маджо става дядо на първо внуче

Основателят на СИК митичният Маджо очаква внуче от щерка си Йоанна, която е бременна в деветия месец

Терминът на 26-годишната щерка на Маджо е на 14 февруари – деня, в който тя се сгоди за избраника си Иво Диков – пише „Уикенд“. 30-годишният зет на Младен Михалев е племенник на бившия главен архитект на София Петър Диков и подобно на чичо си упражнява същата професия – отбелязва изданието.

От обкръжението на Маджо не разкриват какъв ще е полът на пеленачето, но очакванията са за мъжка рожба. Младенецът вероятно ще носи името на заможния си и влиятелен дядо, който тази година става на 48. Йоанна Михалева ще роди в частна столична клиника, като бременността й протича перфектно и без усложнения.

Дъщерята на Младен Михалев се завърна в България преди 2 години, след като завърши висшето си образование в Лондон. Казват, че тя се е прибрала в родината заради любовта си Иво Диков, който минава за един от най-добрите архитекти в столицата на жилищни сгради.

След прибирането си в България Йоанна пое туристическия сектор в бизнес империята на баща си и управлява хотелските комплекси от веригата „Хелена ризорт“ в Слънчев бряг, които някога бяха собственост на покойния оръжеен бос Младен Мутафчийски. След смъртта му фирмата на Михалев увеличи капитала на акционерното дружество и сложи ръка върху хотелите – припомня изданието.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар