Илиана Раева не е на себе си след решението на Цвети Стоянова

Илиана Раева не е на себе си след решението на Цвети Стоянова
5 (100%) 2 votes

Илиана Раева не е на себе си след решението, което взе Цвети Стоянова

Година и половина след инцидента, който претърпя, Цвети Стоянова взе важно решение за бъдещето си. Красавицата се изправя лице в лице с Илиана Раева и ще стане нейна конкурентка.

Шефката на федерацията вече е научила за решението на бившата гимнастичка и не е на себе си. След като Илиана Раева се превърна в същински октопод в художествената гимнастика, много от недоволните родители преместиха децата си при Нешка Робева.

Цвети Стоянова е категорична, че няма обучава момичета за националния отбор. Идеята й да създаде частен клуб и да е треньор на момичетата, желаещи да се занимават с художествена гимнастика.

Бившата грация е категорична, че ще вложи цялата си енергия в това начинание. Цвети се зарича, че ще направи и невъзможното да предпази момичетата от грешките, които тя е допуснала.

Красавицата коментира, че ще се опита да формира силни характери, а не спортисти с лабилна психика. Тя е убедена, че начинанието й ще бъде успешно, тъй като самата тя е преминала през всичко и вече знае къде е сгрешила, пише Хот арена.

След инцидента бившата грация претърпя истинска трансформация. Тя промени не само визията, но и обкръжението си.

Красавицата промени драстично визията си. Заложи на по-къса коса в платинено рус цвят.

Бившата гимнастичка преустановява всякакъв контакт с бившите си съотборнички. Тя не крие, че случилото се й е помогнало да осъзнае кои са истинските хора покрай нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар