Мистерията около смъртта на Стефан Шарлопов се разплита

Мистерията около смъртта на Стефан Шарлопов се разплита
2 (40%) 1 vote

Врачка предупредила Бояна една седмица преди кончината му

На път е да се разплете мистерията около смъртта на крупния бизнесмен Стефан Шарлопов.

Припомняме, че 55-годишният хотелиер издъхна в нощта срещу понеделник в съня си. Близки и роднини на милионера са убедени, че той си е отишъл от този свят заради направена черна магия. Именно на нея се дължи внезапната му смърт, категорични са те, пише на страниците си в. „Уикенд“.

Стефан Шарлопов, чието състояние се изчислява на стойност над 450 млн. лева, бил здрав като скала. Вечерта преди да издъхне обаче се почувствал зле. Още в петък той се оплакал на близки приятели, че не се чувства добре. Когато се прибрал у дома си измерил кръвното и установил, че е високо. Изпил обичайните хапчета и си легнал да поспи.

Стефан Шарлопов

Врачка предупредила Бояна една седмица преди кончината му

Същото се повторило и в неделната вечер. Този път обаче той не се събудил повече.
Съпругата на Стефан Шарлопов – Бояна е човекът, който го открил бездиханен в леглото. В продължение на няколко минути 15 години по-младата от него Бояна правила опит да го събуди, но не успяла.

Тя твърди, че съпругът й е бил много здрав. Хранел се е умерено, спортувал е, никога не е имал наднормено тегло. Единствените лекарства, които взимал понякога били за регулиране на кръвното налягане. Той обаче не ги пиел редовно, а само при нужда.
Преди два месеца бил на профилактичен преглед и специалистите установили, че всичко му е наред.

Именно това е и причината, която я навежда на мисълта, че краят на Стефан Шарлопов е настъпил в резултат на направена черна магия.
Тя разказала пред близки, че две седмици преди кончината му, й се обадила врачка по телефона. Тя я предупредила, че на Шарлопов му е направена черна магия от негов враг в бизнеса, с когото имали търкания от 15 години.

Според нея магията е направена преди Нова година от ходжа, живеещ в село край Айтос. За целта поръчителят е броил 50 хиляди лева, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Мистерията около смъртта на Стефан Шарлопов се разплита”

  1. Тричко

    мар. 01. 2018

    Да, абсолютно сигурно е, че е магия. Абсолютно.

  2. Червен боклук

    май 27. 2018

    В грешка сте! Магията, която му направихме, не е черна, а е червена! Никой друг, освен нас, червените боклуци, не може да има голям и успешен бизнес в бълХария, а още по-малко в чужбина и затова нашият Народен съд го осъди на смърт чрез червена магия!

Добавете коментар