Стефан Шарлопов остави космическо наследство

Гласувайте за статията

Семейството му наследява 100 милиона лева

Крупният бизнесмен Стефан Шарлопов остави космическо наследство на петте си деца и съпругата си.

Припомняме, че известният предприемач издъхна в съня си в неделя срещу понеделник. Той си отиде от този свят на 55-годишна възраст.
Стефан Шарлопов оставя в наследство на семейството си огромна бизнес империя.

Той бе собственик на имоти в Созопол и Боженци, но живееше в невероятен дом във Владая.
От близкото обкръжение на Стефан Шарлопов разкриват, че нито селцето в полите на Витоша, нито пък габровското селище ще се превърнат в негов последен дом.

Стефан Шарлопов

Семейството му наследява 100 милиона лева

Близки до потъналата в скръб фамилия на Стефан Шарлопов споделят, че още приживе бизнесменът пожелал тялото му да бъде кремирано след неговата кончина. Тъй като бе свързан до живот с морето, пожелал прахът му да бъде разпръснат над него.

По ирония на съдбата преди три години крупният бизнесмен направил първата стъпка, с която се подготвил за смъртта си. Той издигнал обелиск в комплекса „Созополис“, който е негова собственост.

Идеята му тогава била, че някой ден, когато си отиде от този свят, прахът му ще полети към морето от това място. Наследниците му пък ще могат да навестяват каменния монумент всеки път, щом пожелаят и се сетят за него.

Стефан Шарлопов заявявал, че иска когато си отиде от този свят, тялото му да бъде кремирано и прахът му да бъде разпръснат над морето, където е роден. Същевременно той пожелал и да има място, на което е изписано името му и наследниците му да могат да посещават при желание.

Според последната информация крупният бизнесмен оставя в наследство на семейството си 100 милиона лева, седем хотела и един хеликоптер. Един от хотелите „Палменвалд Шварцвалдхоф“ се намира в Германия. Шарлопов стана негов собственик през 2010 година, пише pik.bg.

Поклонението пред тленните му останки е насрочено за утре (8 февруари) в църквата „Света София“ в столицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар