Защо Димитър Бербатов се прибра спешно от Индия?

Гласувайте за статията

Срещнал се е и с част от кандидатите за президент на БФС

За никого не е тайна, че футболистът Димитър Бербатов се прибра от Индия.

Престоят му в България продължи три дни. Макар Димитър Бербатов да се е прибрал инкогнито в родината си, това вече е обществена тайна.

Запознати твърдят, че футболистът се е възползвал от факта, че е контузен и не може да третира или пък да играе за Керала Бластърс. След като получил разрешение от индийските му шефове, той се прибрал на родна територия.

Твърди се, че прибирането на Димитър Бербатов в България, е било свързано с няколко неща. Едно от тях е, че футболистът е имал личен ангажимент, свързан с двата му луксозни апартамента. Той ги закупи преди година и половина. Имотите се намират в столичния район „Оборище“.

Димитър Бербатов

Срещнал се е и с част от кандидатите за президент на БФС

Димитър Бербатов плати луди пари за двете жилища. По-късно стана ясно, че възнамерява да ги остави в наследство на дъщерите си.
Освен това футболистът трябвало да разреши и сериозен семеен проблем, който се пази в дълбока тайна.

Така и не става ясно с кой точно от членовете на семейството е свързан проблемът. От близкото му обкръжение са категорични, че не става въпрос за здравословен проблем, а за нещо друго. Това обаче са неща, които няма как всеки да знае, тъй като са твърде лични.
Става ясно само, че с идването си Димитър Бербатов е успял да реши проблема от раз.

Освен всички други ангажименти, Бербо е имал и среща с издатели. С тях е уточнил подробностите относно автобиографията, която пише. Все още не се знае кога точно книгата му ще бъде готова и ще се появи на пазара.

Появи се и слух, че по време на тайната си визита, Димитър Бербатов се е срещнал и с част от кандидатите за президент на Българския футболен съюз. От обкръжението му обаче са категорични, че изобщо не го вълнува кой от тях ще бъде избран за шеф на футболната централа, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар