Невероятно, но факт! Стефан Шарлопов знаел за смъртта си още преди година

Гласувайте за статията

Той бил убеден, че има сила отгоре

След като крупният бизнесмен Стефан Шарлопов издъхна внезапно в съня си на 55-годишна възраст, стана ясно, че той е знаел за смъртта си още преди година.

Хората от близкото му обкръжение твърдят, че Стефан Шарлопов е бил човек, с когото можеш да разтоваряш на всяка една тема. Той е бил безпощадно откровен човек, понякога дори груб.
Винаги е общувал с хората от много къса дистанция. Това обаче далеч не означава, че те е допуснал твърде близко до себе си и можеш да повярваш, че си наравно с него.

Това са думите, анонсиращи интервюто, което Стефан Шарлопов дава за списание EVA през май 2017 година. Тогава той споделя, че Бог е във всеки един от нас. Бизнесменът заявява категорично, че неведнъж се е уверявал, че има сила отгоре. Той споделя, че когато си абсолютно честен в усилията си, точно когато най-малко очакваш, ти хвърля пас.

Стефан Шарлопов

Той бил убеден, че има сила отгоре

Стефан Шарлопов разказва как имал задължения към строителите, надхвърлящи един милион лева. В същото време обаче нямал откъде да извади толкова много пари. Тогава решил, че не му остава нищо друго, освен да бъде честен с хората.

Признал им, че имат два варианта – или да спрат да работят за него, или да останат. Повечето от тях му повярвали и останали на работа. Само една седмица по-късно, Стефан Шарлопов тръгнал на обичайната си сутрешна разходка, когато получил телефонно обаждане.

Било му съобщено, че двама сериозни руснаци искат да купят целия имот. Бизнесменът споделя, че се изстрелял до административната сграда с бясна скорост.
Голям интерес предизвикват думите му за смъртта, комплексът му „Созополис“ и странния обелиск, който е издигнал там.

Стефан Шарлопов споделя в интервюто пред списанието, че темата за обелиска се родила преди две години в разговор с шармантна дама.
В заключение посочва, че смисълът да живееш е в това да оставиш диря след себе си и наследниците ти да знаят къде е твоята енергия.

Споделя, че ходел на мястото, на което издигнал комплекса „Созополис“ с бяла хавлия и всички мислели, че е мръднал.
Поклонението пред тленните му останки е обявено за утре от 12 ч. в църквата „Света София“ в столицата, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар