Наистина ли това е причинило смъртта на Стефан Шарлопов?

Гласувайте за статията

В петък бизнесменът споделил, че не се чувства добре

След като бизнесменът Стефан Шарлопов издъхна в нощта срещу понеделник в съня си, се появиха редица въпроси, свързани с внезапната му смърт.

Той си отиде от този свят на 55-годишна възраст. От близкото обкръжение на Стефан Шарлопов споделят, че в петък той споделил пред приятели, че не се чувства добре. В неделния ден измерил кръвното си налягане и установил, че е доста високо – 170/100.

Това обаче не се случвало за пръв път и Стефан Шарлопов не се притеснил от високите стойности. Изпил за пореден път обичайното хапче и легнал да спи спокойно. За съжаление обаче това бил последният му сън, от който така и не се събудил.

Стефан Шарлопов

В петък бизнесменът споделил, че не се чувства добре

Именно това навежда на мисълта, че Стефан Шарлопов е бил покосен от инфаркт или инсулт в съня си. Специалистите посочват, че именно малките часове на нощта, са най-опасни за хората, страдащи от хипертония.

Стефан Шарлопов издава първата си книга с художествена документалистика, когато е едва на 26 години.
За положения труд получава 2600 лв. хонорар. По онова време това била възможно най-голямата сума, която можела да му бъде платена.

Шарлопов остава крайно разочарован от заплащането. Месец, преди промените през 1989 година, той напуска журналистическата професия и се захваща с частен бизнес.
Многократно е разказвал за първата му сделка, която е неуспешна. По онова време решил да се захване с реклама и предпечат. Дори теглил заем в размер на 5 хиляди лева за целта.

Негов познат му възложил да направи новогодишен календар. Когато Стефан Шарлопов отишъл при него да му представи готовия продукт, той вече бил забравил за него. Възмутен той попитал: „Но нали имахме джентълменска уговоркща?“ в отговор на което му било заявено, че не бил подписан договор.

Това е първият му ценен урок, който получил в бизнеса. Никога не е бил сноб и не обичал да парадира с богатството си, твърдят хора от близкото му обкръжение. Беше голям дарител, твърдят още те.

Поклонението пред тленните му останки е насрочено за утре от 12 ч. в църквата „Света София“ в столицата, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар