Мъка! Гущеров все още не е платил джипа на Гонзовица (Връща го обратно?)

Гласувайте за статията

Християн Гущеров все още не е платил джипа на Гонзовица, връща го обратно

Християн Гущеров, който уж подари луксозен джип на гаджето си Светлана Василева, все още не е платил автомобила й. Папарашки кадри показват, че колата не е със сменени номера, нито пък са направени постъпки, за да се регистрира в КАТ. И е много възможно съвсем скоро моделката да тръгне пешком от Бояна до центъра, за разкрасителните си процедури. Тъй като е повече от очевидно, че половинката й няма сериозни намерения да задържи лукс джипа, който уж й подари за празниците.

Светски персони коментират, че е много възможно бизнесменът да върне колата от автокъщата, от която я е взел. Както вече е известно, автомобилът дори не се води на името на Гонзовица, а е закупен на лизинг чрез една от фирмите на Християн. По закон колата може да бъде управлявана с несменени номера от чужбина едва месец. Срокът изчита след броени дни, но е видно, че старите номера си стоят. И явно младия милионер няма намерение да задържи возилото, пише „България днес“.

Това, плюс фактът, че бащата на Гущеров — младши, е твърдо против връзката му с моделката, може да доведе до край на идилията между годениците. Както е известно, именно бившия депутат управлява семейния бизнес и никак не одобрява новата изгора на сина си.

Покрай Светлана Василева, Християн Гущеров се забърка в не един и два скандала. Стигна се дори до арест — нещо немислимо, преди да се запознае с нея. Неслучайно светски персони коментират, че този годеж няма да продължи дълго. Още по-малко пък ще се стигне до сватба, предвид факта, че моделката далеч не се интересува само от сините очи на гаджето си.

Гущеров взима джипа на Гонзовица?!

Гущеров взима джипа на Гонзовица?!

По всичко изглежда, че този път Василева дори кола на свое име не успя да получи от годеника си. А както е тръгнало, съвсем скоро ще ходи и пеша, след като й я вземат обратно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар