Фики Стораро ще глези сина си като султан

Гласувайте за статията

Фики и Гюлджан вече пазаруват детски играчки

Бъдещият баща Фики Стораро здраво пазарува за първородния си син

Предбащинска треска обзе Фики Стораро – пише „България днес“. Изпълнителят е в очакване на раждането на първото си дете в началото на следващия месец и вече започна да се подготвя за голямото събитие – отбелязва изданието.

Фики Стораро всеки ден е на пазар със съпругата си Гюлджан и избират дрешки, колички и всякакви други бебешки аксесоари за бъдещия си наследник. Разбира се, всички покупки са последен писък на модата и изключително скъпи. Изпълнителят дори ограничи нощните си язави, за да може да прекара повече време с бъдещата майка на сина си.

Фики Стораро е решен първородният му син да има незабравимо детство и затова смята да го глези като истински султан. Новият апартамент на младоженците вече е препълнен с бебешки неща. Стаята на очакваната рожба е напълно готова – боядисана в турско синьо, като за момче, обзаведена с кушетка и препълнена с играчки.

„Искам да имам момче и момиче“ – призна преди време Фики Стораро, с което загатна, че след време ще правят опити с Гюлджан за поне още една рожба.
Бащата на младия изпълнител – Тони Стораро също с нетърпение очаква да стане дядо за пръв път. Той обещал грандиозна почерпка в чест на раждането на внука си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар