Щерката на Стефан Шарлопов наруши мълчанието за смъртта му

Гласувайте за статията

Ева разкрива, че има да учи още много

Наследницата на бизнесмена Стефан Шарлопов, който издъхна в съня си – Ева Шарлопова, наруши мълчанието за смъртта му.

Ева Шарлопова е най-голямото дете на Стефан Шарлопов. Тя бе единствената от семейството, която проговори за смъртта му.
Малко след като смени снимката на корицата си в социалната мрежа, Ева Шарлопова редактира публикацията си и добави няколко думи.

Снимката е доста трогателна – уловила е мига на баща и дъщеря.
Под фотоса наследницата на Стефан Шарлопов написа: „Ти отиде там, където не мога да те следвам. Обичам те сега и завинаги! Ще се срещнем някой ден.“.

Стефан Шарлопов

Ева разкрива, че има да учи още много

Другата щерка на Стефан Шарлопов – Стефани, както и съпругата му Бояна, също смениха профилните си снимки с жалейки заради внезапната му смърт. Първородната му дъщеря работеше с него рамо до рамо. Издигнала се е във фирмата му с много пот и труд. Още от ранната си детска възраст била наясно колко трудно се изкарват парите.

Първите си лични средства Ева спечелила още когато била много малка. Тогава тя работела в една от фирмите на баща си. Започнала от най-ниските нива на семейния бизнес. Работела като камериерка, готвач, хостеса в един от хотелите му и за това получавала минимално възнаграждение.

Ева Шарлопова не крие, че баща й бил строг не само в офиса, а и у дома. Дори вкъщи бил много по-строг към нея. Тя посочва, че макар и очакванията му да били много реалистични, не било никак лесно да ги оправдае човек. Посочва, че според нея се е справила с тази задача, но допълва, че има да учи още много.

Припомняме, че първородната дъщеря на Стефан Шарлопов се омъжи през май, миналата година, а през октомври го дари с внучка, която носи името Мария-Магдалена.

Поклонението пред тленните останки на бизнесмена е насрочено за утре от 12 ч. в църквата „Света София“, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар