Няма да повярвате как живее днес Фани Белнейска

Няма да повярвате как живее днес Фани Белнейска
2 (40%) 1 vote

Тя вече е изгубила изцяло надежда, че истината ще излезе наяве

Вероятно си спомняте Фани Белнейска – майката на двете сестри Белнейски, които бяха убити по брутален начин преди 12 години.

Трагедията преобърна изцяло живота на Фани Белнейска и покойния й вече съпруг Стоимен.
Наследничките на Стоимен и Фани Беленйска изгубиха живота си в нощта на 27 срещу 28 януари.

Трагедията се разигра преди 12 години, в първия път, в който двете сестри бяха отишли на дискотека.
Бруталното убийство накара обществото да настръхне. По-голямата сестра бе на 18 години, а по-малката – на 16.

Фани Белнейска

Тя вече е изгубила изцяло надежда, че истината ще излезе наяве

В съдбовната нощ дъщерите на Фани Белнейска се прибирали към Пазарджик, когато ги срещнал нарочения за техен убиец Лазар Колев. Според разследващите той ги заговорил и решил да се възползва от тях. Така и не става ясно обаче как е успял да подмами двете сестри.

Отново според информацията, която бе разкрита пред широката общественост, Лазар Колев насилил по-голямата сестра Росица Белнейска. В това време по-малката – Христина била в компанията на негов съучастник. Следи от ДНК-то му са открити по тялото на Христина, но той не е открит и до днес.

Делото би могло да бъде възобновено, ако се появи следа за съучастника на Лазар Колев. На този етап обаче всичко е в застой. През май 2014 година, Лазар Колев бе осъден на доживотен затвор, без право на замяна.

12 години след жестоката трагедия Фани Белнейска разкрива как живее. Тя посочва, че ежедневно си повтаря, че трябва да бъде силна. С треперещ глас тя разказва, че през главата й са минавали всякакви мисли. В същото време е наясно, че дъщерите й не биха искали да я виждат сломена, нито пък натъпкана с антидепресанти.

Твърди, че за всичко около случая с убитите й дъщери, научава от медиите. Разбира се с времето информацията става все по-малко. Фани Белнейска посочва, не най-жалкото е, че останалите двама съучастници ще останат неразкрити.

До момента не е получила и стотинка от обезщетението, което Колев трябва да й изплати, защото той не работи в затвора. Мечтае да успее да изучи дъщеря си Мария, която осиновиха със съпруга й, да я задоми и да се радва на внуци, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар