Семейството на Стефан Шарлопов преживяло същински кошмар преди 10 години (Подробности)

Семейството на Стефан Шарлопов преживяло същински кошмар преди 10 години (Подробности)
5 (100%) 1 vote

Истински кошмар е изживяло семейството на Стефан Шарлопов преди десет години

Инфарктните моменти в живота на покойния вече милионер Стефан Шарлопов не са никак малко. По ирония на съдбата той беше покосен от инсулт в съня си.

Един от големите шокови удари той получил точно преди 10 години. Тогава милионерът получил обаждане от министър, който го предупредил, че неговото име или на член от семейството му е на челно място в списъка на набелязаните мишени на групата за отвличания „Наглите“.

След този телефонен разговор първото, което Стефан Шарлопов направил, било да се обади на жена си. Помолил я да не напуска дома им заявил, че ще й обясни всичко като се прибере, споделя красивата Бояна.

Милионерът веднага подсилил мерките за сигурност на семейството си. Свързал се с охранителна фирма, която се заела с охраната на имотите, в които живее.

Отделно на всеки член от семейството бил даден паник бутон. Всеки напускал семейното жилище по график и на прибиране всички влизали от различни входове.

Очарователната половинка на милионера споделя, че този ад продължил точно година.

Стефан Шарлопов си отдъхнал, едва когато правителството се сменило и „Наглите“ били заловени.

Стресови ситуации не липсват и покрай придобиването на империята, която бургазлията изгради приживе.

Силен стрес преживява Стефан Шарлопов и преди години покрай придобиването на безспорната перла в короната си – тузарски комплекс „Созополис“.

Първоначално той участвал единствено като консултант в проекта. Милионерът бил нает от руски олигарси, които желаели да инвестират 50 милиона евро в проект по родното Черноморие.

Преди строежа, парцелът, на който днес се извисява тузарския“Созополис“, бил част от дълга на фирма, дължаща 25 милиона евро.

На руснаците никак не се харесала идеята да плащат чужди дългове и в резултат от това да загубят половината от капитала си. Тогава те поискали от Шарлопов да инвестира наравно с тях и дори заявили, че ако се откажат той няма да може да довърши сам строежа.

Приживе милионерът споделя, че в този миг казал на руснаците, че най-добре за тях ще бъде повече никога да не се виждат, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар