Слави Трифонов изгони Крисия тихомълком от шоуто си (Малката певица отказва да говори за него)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов изгони Крисия и господин Андреев от шоуто си без обяснения

Слави Трифонов свали тихомълком от екран малката сладурана

Слави Трифонов изгони Крисия Тодорова тихомълком от шоуто си. От три месеца насам рубриката „Запознай се с малките“, която Крисия водеше заедно с господин Андреев, е свалена от „Шоуто на Слави“, без никакво обяснение.

Това даде повод за слухове, че Крисия е сериозно болна и се нуждае от продължително лечение, което изключва честата й поява в ефир.

Слави Трифонов Крисия ТодороваВчера обаче малката певица се появи в прекрасно здраве в студиото на друго предавате на Би Ти Ви -„120 минути” и надълго и широко се похвали, че вече композира песни, има своя канал в ютуб и дори ходи на учител, който й помага със свиренето на китара.

Невръстната изпълнителка дори тя в студиото и разказа за семейството си в присъствието на майка си, която се криеше зад едната камера.

Тя обаче не обели дума за Слави, който преди наричаше свой приятел и отрупваше с подаръци. Така раздялата на двамата продължава да тъне в мистерия, но на Крисия очевидно телевизията липсва, защото цялата грейна при участието си при Светльо Иванов. Засега седмокласничката планира да продължи образованието си в езиковата гимназия в родния Разград, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар