Известен фитнес съди Йоана Захариева за 2 бона! (Вижте скандалната им схема за изнудване)

Гласувайте за статията

Йоана Захариева се оказа жертва на хитра схема за прибиране на пари

Певицата Йоана Захариева беше осъдена от роден фитнес

Йоана Захариева, известна още и като Йоко, беше осъдена от известен роден фитнес клуб при това без изобщо да подозира! В момента тя е със запор на сметките си на стойност два бона!

Като по молба на фитнес залата, по петите й е пратен и съдия-изпълнител. Ето и каква е цялата схема.

Преди време Йоана сключва едногодишен договор за ползване на услугите на фитнеса с месечна такса на стойност 50 лв. В един момент обаче отключва диабет и тръгва по болници.

„Тук е моята грешка, трябвало е в този момент да прекратя договора си. Но фитнесът и таксите изобщо не са били в съзнанието ми. И две години след цялата галимация, понеже договорът ми е бил в рамките на една година, вече е изтекъл, забравила съм за него, и стигам до момента, в който сметката ми е блокирана.

Някой умен човек е измислил тази схема, а аз съм скочила в този капан. Няма спор, фитнесът е номер 1 с набор от уникални услуги, но има още много хора със запори като мен“, разказа пред „Жълтите новини на ПИК, патилата си Йоана.

Йоана ЗахариеваПред водещата Елияна Василева певицата разказва, че успяла да намери телефона на собственика на фитнеса и да му разкаже за проблема. „Разбрахме се по мъжки, свали запора за 24 часа“.

Според Йоана това е схема и твърди, че има и други изгорели като нея. „Преди подписването на договора те карат да подпишеш и запис на заповед, която те си я прибират. Те взимат правата ти и могат да правят каквото си искат“, казва Йоко, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар