Инсулт покосил Стефан Шарлопов (Подробности)

Инсулт покосил Стефан Шарлопов (Подробности)
5 (100%) 1 vote

Бизнесменът Стефан Шарлопов е бил покосен от инсулт

Милионерът Стефан Шарлопов, който не случайно беше наричан българския Доналд Тръмп, издъхна внезапно в съня. Вестта за смъртта на известния хотелиер е повече от шокираща, тъй като той не е имал никакви здравословни проблеми.

През последните години Стефан Шарлопов обръщал особено внимание на здравето си. Отказал напълно алкохола. Започнал да спортува и да се храни здравословно.

Снощи внезапно се почувствал по-зле и за съжаление нощта се оказа фатална за него. Милионерът е издъхнал в съня си.

Нищо не предвещавало за трагичния край на милионера. Преди няколко семейството дори се завърнало от почивка. За пръв път цялото семейство е било заедно на почивка.

Както е известно Стефан Шарлопов е баща на пет деца. Най-голямата му дъщеря е от първия му брак, а останалите 4 деца от брака с втората му съпруга Бояна.

За пръв път всички заедно отишли на почивка. Семейството прекарало няколко незабравими дни в Тайланд.

Приятели на бизнесмена подозират, че за внезапната му кончина вина има силният стрес, на който той е бил подложен.

55-годишният милионер започна да гради империята си през далечната 1989 година. Преди да се заеме с предприемачество, той е работил като журналист.

Роденият в Бургас Стефан Шарлопов е завършил висшето си образование в университета във Велико Търново. Няколко години след завършването си се е занимавал с икономическа журналистика. На 26 години е издал първата си книга.

За по-малко от 30 години милионерът успя да изгради цяла империя. Част от нея са хотелите от верига „Шарлопов“. Но безспорно, перлата в короната е черноморското бижу „Созополис“, което бизнесменът създаде преди няколко години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар