Стефан Шарлопов издъхна внезапно

Гласувайте за статията

Известният бизнесмен Стефан Шарлопов издъхна неочаквано

Милионерът Стефан Шарлопов издъхна внезапно. Шокиращата вест беше публикувана първо от врачански медии. Новината за смъртта на известния предприемач е повече от шокираща, тъй като той не е имал никакви здравословни проблеми.

Преди месец собственикът на най-луксозния хотелски комплекс по нашето Черноморие – „Созополис“ се похвали, че е в отлично здраве. Милионерът, който се славеше с родолюбието си, беше един от основните спонсори на фестивала за народна носия в Жеравна.

Стефан Шарлопов е издъхнал внезапно в съня си. Той беше баща на пет деца и управляваше цяла империя от хотелски комплекси, сред които веригата хотели „Шарлопов комплекс“.

Но безспорно перлата в короната е най-луксозният черноморски комплекс у нас – „Созополис“. Бизнесменът построи тузарския комплекс преди няколко години върху живописен хълм в райския залив.

Зорко охраняваният комплекс е предпочитано място за почивка от родните богаташи и руски милионери.

Райското кътче е любимо и на половинката на Стефан Шарлопов – очарователната Бояна. Семейството прекарваше всяко лято в луксозния комплекс, притежаващ всичко необходимо за пълноценна почивка.

Най-голямата драма покрай луксозния комплекс беше свързана с изграждането на собствен плаж. Покойният бизнесмен направи няколко опита, но Община Созопол се оказа безкомпромисна към него и в резултат от това му бяха наложени две глоби.

Покойният предприемач приживе често обичаше да казва, че всичко се постига с труд и постоянство. Той беше на мнение, че хотелиерите у нас трябва да се поучат от колегите си в Турция.

Стефан Шарлопов е роден през 1962 година в Бургас. Висшето си образование е завършил във Велико Търново, специалност „Българска филология“.

След завършване на университета Стефан Шарлопов е започнал работа като журналист.

Частният си бизнес започва през 1989 година, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар