Нора Недкова отправи призив към мъжете (Вижте какъв) Преглеждания: 4263

Нора Недкова отправи призив към мъжете
0
1/5 - (1 vote)

Нора Недкова с интересен призив

Нора Недкова отправи интересен призив още в самото начало на интервюто си при Венета Райкова. На въпроса на водещата колко струва сребърната й рокля, миската не отговори, но каза, че обиците й не са диамантени. Нора отправи специален призив към всички мъже. „Отправям призив към мъжете: Време е за диаманти и рубини”, каза Недкова. След това миската отрече да има каквато и да е връзка със Слави Трифонов извън шоуто.

Във всички свои интервюта Нора казва, че е от сериозно семейство и не го крие. Но миската е човек на изкуството. „Когато си човек на изкуството, няма как да притъпиш това нещо в себе си. Няма как да се съобразявам с общоприетото мнение за норми и стандарти как трябва аз да живея своя живот”, споделя Недкова.

Нора има свой живот и иска да го изживее сега, докато още няма семейство – мъж, деца, приятел. Баща й не се съгласява с участието й в конкурса „Мис Плеймейт 2017”, но й казва, че това е нейният живот и тя решава. Според Нора обаче, с нейните постъпки, тя не прави нищо грешно. Не убива никого и не прави престъпления. А единственото престъпление, което може да направи, е към самата себе си. „Но оттук нататък аз решавам сама за себе си дали това е престъпление или не е”, допълва миската.

Сега Нора е на 24 години и може да си позволи всичко. Тя казва, че ако не направи всичко, което иска сега, то няма кога.

Нора Недкова отправи призив към мъжете
Нора Недкова отправи призив към мъжете

„Аз съм мъжко момиче. Аз съм родена да бъда мъж”, споделя миската. Но тя не говори за визията си. Недкова е свикнала сама да се правя с проблемите. Никога не разчита на никой да й помага. Всички мъже в живота й вземат от нейната силна енергия и я изтощават. Много са факторите, заради които, тя се чувства изтощена. Но най-големия фактор са лошите хора.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.