Християн Гущеров изпадна в депресия след ареста

Християн Гущеров изпадна в депресия след ареста
5 (100%) 1 vote

Християн Гущеров все още се възстановява след шока, който изживя

След екшъна, който се разигра миналия месец, Християн Гущеров все още е в шок. Милионерският наследник прекара 13 часа в ареста.

Задържането му е причината за депресията, в която е изпаднал. След случката наследникът на Добромир Гущеров не си е показал носа навън от имението си в квартал Бояна.

Вече втора седмица той не е излизал навън. Християн Гущеров не крие, че домошар. След преживяното той предпочита да се възстановява на спокойствие у дома.

Всеки ден гардовете му изпълняват поръчките му за определени покупки. Единственият човек, който напуска покоите му в Бояна, е неговата половинка Светлана Василева.

Блондинката посещава ежедневно фризьор и гримьор. Плътно до нея са поне двама от гардовете на фамилията, които следят всяка нейна крачка. Веднага след обичайните си разкрасителни процедури, красавицата се прибира в покоите на богаташа, където тя живее от няколко месеца.

След екшъна, който се разигра преди две седмици, Християн Гущеров не е активен и в социалните мрежи. Преди случката, той периодично споделяше в профила си снимка с любимата, както и фотоси на ястията, които си приготвят у дома.

Срещу любимия на плеймейтката ще бъдат повдигнати две обвинения. Едното от тях ще бъде за хулиганство. Както вече стана ясно, компанията на бизнесмена се е сбила с друга компания. Всичко е започнало в бар „Домби“. Но същинският екшън се разиграл на път към Бояна.

Преди побоя между двете компании е имало гонка.

Второто обвинение, което прокуратурата вероятно ще повдигне срещу милионера, е свързано с отказа му да се подчини на полицаите и да бъде тестван за употребата на алкохол и опиати, пише „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар