Къде изчезна Лора Крумова?

Къде изчезна Лора Крумова?
4 (80%) 2 votes

Зрителите на Нова тв се питат къде изчезна Лора Крумова

Тази сутрин зрителите на Нова тв си задават един въпрос, свързан с Лора Крумова. Блондинката отново не се появи в ефир и всички пред малкия екран си задават въпроса какво се случва с нея.

Вместо Лора Крумова и днес сутрешното предаване ще бъде водено от колежката й Мира Иванова. Обикновено брюнетката води съботното издание. Но очевидно и неделното в дните, в които Лора Крумова не е на работа.

Мира Иванова не разгада мистерията покрай отсъствието на колежката си и не задоволи любопитството на зрителите пред малкия екран. Брюнетката изрази надеждата си, че следващия път колежката й ще бъде на работното си място.

На опитната Мира Иванова се падна честта да води предаването два поредни дни в седмица, изпълнена с бурни политически конфликти. Отсъствието на Лора Крумова, предполага, че цялата тежест покрай двете живи предавания е паднала върху Мира Иванова.

Това е първият път, в който брюнетката поема всички задължения на работното място заради отсъствието на Крумова, пише БЛИЦ.

В дните около коледните празници, блондинката отново реши да изчезне от ефир. И тогава „честта“ да е на работа се падна на скромната Мира Иванова.

Със сигурност тя вече е свикнала с отсъствията на колежката си е подготвена за всякакви ситуации.

Все пак Мира Иванова е доволна, че свалянето на „Комбина“ и появата на Лора Крумова в „Събуди се“, тя не остана без работа. Но колегата й Деян Веселинов нямаше същия късмет.

Малко след сватбата си с репортерката Рени Чавдарова, той беше изненадан неприятно с вестта за поредната рокада в Нова тв, която му струваше мястото в „Събуди се“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар