Синът на Митко Цонев минава пред олтара (Всичко за щастливото събитие)

Гласувайте за статията

Митко Цонев младши влюбен до уши в блондинка, наследникът на журналиста вдига сватба

Синът на Митко Цонев не е толкова популярен като сестра си Деси. До преди кончината на баща му много малко хора знаеха, че легендарният водещ има и син.

Димитър Цонев младши, който носи името на известния си татко не бил толкова луд като сестра си. Не бил такъв щур купонджия като нея.

Внукът на Коста Цонев избрал друго поприще, а не медийния бранш. Младежът завършил международни икономически отношения в софийския УНСС с отличие и веднага си намерил работа в международна фирма. Която се занимавала с маркетингови проучвания.

Баща му много се гордеел с наследника си защото бързо израсна в службата си. На всичко отгоре бил голям хубавец и често го бъркали с Григор Димитров и актьора Ивайло Захариев заради поразителната си прилика с тях, предават от retro.bg.

След като срещнал настоящата си половинка Митко си сменил визията за да не се дразни гаджето му когато заради екзалтирани фенки, които непрекъснато го преследвали. Пожелал анонимност. Мразел да бъде заглеждан и заговарян.

Братът на Деси Цонева вече няколко години ходи с гаджето си. Затова решил да направи решителна стъпка в живота си да стане семеен човек.

По външност младия мъж повече приличал на майка си. Но по характер бил като баща си и имал неговите интереси и влечения.

По една нещастна случайност татко му си отиде от този свят точно на рождения му ден. Тогава трагедията беляза личния празник на наследника му. Който публикува в социалната мрежа изявление, с което сподели скръбта си и тази на фамилията си.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар