Симона Загорова за Глория: Тя е много взискателна, но и много грижовна

Гласувайте за статията

Симона Загорова си спомни за хубавото си детството

Симона Загорова разказа за работните си проекти, за отношенията със семейството си и си спомни за времето, когато майка й Глория е в началото на своята кариера, а тя е още малко момиче.

Симона често е сравнявана с майка си. Това обаче не й пречи. Младата певица иска да виждат в нея един човек, който се бори за мечтите си и нейната работа да бъде оценена поне от половината хора, който следят кариерата й. Изпълнителката знае, че във всяко нещо има две гледни точки и не всички я харесват. Целта на Симона за 2018-та е да издаде своя първи самостоятелен албум и тя искрено се надява да се получи добре.

От малка изпълнителката е разпознаваема и известна заради родителите си. Не е лесно да имаш известни родители. Това има своите плюсове и минуси. Личният живот вече не е толкова личен.

Симона Загорова си спомни за хубавото си детството

В предаването „Събуди се” Симона разказа и за своето детство. Заетостта на Глория тогава, не и пречи да бъде добра майка. Но примата на поп фолка никога не глези дъщеря си. Винаги й казва: „За да може, направи това…”, а не „Това може, това не може”. Глория учи Симона, че човек трябва да се бори, за да получи това, което иска. Не може да получи всичко. Примата на поп фолка е по-критична, за разлика от баща й, който е по-мил. „Тя е много взискателна, но и много грижовна”, споделя Симона.

В началото на кариерата на родители й Симона често остава при баба си. Двете гледат клипчета на Глория. Гледат я и когато я дават по телевизията. Като малка Симона много обича да гледа как майка й се приготвя за сцената. Харесва всичките й тоалети и иска както порасне да стане като нея.Никога не плаче за нея.  Глория винаги е била истинска, добра и грижовна майка.

В пубертета примата е малко по-строга към дъщеря си. Следи както поведението й, така и оценките й в училище. „Гледах под петица да не падам”, споделя Симона. Тя се старае да е добра ученичка, защото иначе Глория й се кара. Симона прекарва достатъчно време с майка си, за да не се сърди.

Симона Загорова си спомни за хубавото си детството

Симона Загорова си спомни за хубавото си детството

Раздялата на родителите си певицата преживява трудно, защото тогава е малка. На предни интервюта, когато се спомене баща й, тя плаче. Сега Симона определя отношенията между родителите й като „никакви”. Но тя ходи да вижда баща си, когато има време, защото той живее в чужбина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар