[caption id="attachment_541815" align="aligncenter" width="300"]Катерина от „Скъпи наследници“ дублирала Селена Гомес Даяна Ханджиева снимала с Итън Хоук[/caption]

Какво узнахме за актрисата Даяна Ханджиева, изиграла ролята на Катерина в „Скъпи наследници“

Само за десетина дни Даяна Ханджиева се превърна от момиче, за което почти никой не беше чувал, в едно от най-разпознаваемите тв лица в страната – пише в. „Уикенд“. Тази популярност младата актриса получи благодарение на централната си роля в новия сериал на Би Ти Ви „Скъпи наследници". И макар това да е първото ѝ голямо тв участие, далеч не е първото актьорско предизвикателство, пред което се изправя – отбелязва изданието. Даяна Ханджиева е само на 18 години, когато я избират за първото ѝ голямо участие в киното. Само че не като актриса, а като част от екипа на каскадьорите. Дублира Селена Гомес в автомобилните каскади във филма „Бягство“. „С актьорската школа, в която ходех тогава, имахме лагер на море и дойде да ни обучава един от най-добрите каскадьори в България – Асен Асенов-Майстора. Малко след лагера той се обади и попита дали искам да участвам във филма, който се снимаше в България“ – разказва младата актриса, която всъщност учи „Реклама“.

„Нищо особено, просто си рискувах живота вместо актрисата“ – разказва Даяна. В главната мъжка роля пък е Итън Хоук. „С него имах сцена в колата. Много приятен, земен човек“ – споделя екранната Катерина от "Скъпи наследници".