Татяна: Човекът е човек, тогава, когато е на път

Гласувайте за статията

Татяна в Париж за имения си ден

Татяна посети френската столица с любимия си човек. След  многото служебни ангажименти поп фолк певицата се отдава на заслужена почивка в Париж. Нейният любим мъж я изненадва с екскурзия до френската столица. В предаването „Автограф” изпълнителката не спря да показва възхищението си от столицата на Франция.

Татяна заминава за Париж със своята нова любов. Двойката прекарва невероятно там. Певицата не знае за подготвената изненада и остава много впечатлена от града. Новият мъж до изпълнителката винаги успява да я изненада приятно. Той я подпитва какво й харесва като и показва снимки на различни места. Така организира и екскурзия до Барселона. За съжаление Татяна споделя, че там времето било лошо, но ще идат пак.

А за френската столица певицата споделя, че би останала да живее там. „Париж вече е в челната ми тройка за любими места по света”, допълва тя. На първо място Татяна слага Дубай, на второ – Париж, а на трето – Барселона. Но Париж е нейното място. Изпълнителката е чувала много неща за града преди да го посети, но когато го видиш със собствените си очи е друго. Всичко е много подредено. „Отвсякъде лъха на много стил и много класа”, допълва Татяна.

На певицата допада и строителството. Всичко е  в един стил. Сградите имат и много красиви тераси –  с ковано желязо. Двамата влюбени се разхождат дълго по Шанз-Елизе. Всичко е много лъскаво и дори все още – новогодишно. „Наистина е много, много специално  място Париж”, казва Татяна.

Човекът е човек, тогава, когато е на път

Човекът е човек, тогава, когато е на път

Двойката се разхожда и до Айфеловата кула, която е огромна и величествена. Минават и през Триумфалната арка. Татяна и нейният любим много обичат да пътуват. Тя никога не е вярвала, че ще срещне такъв човек, точно като нея. Това, че обича да пътува може би се дължи на професията на певицата. „Човекът е човек, тогава, когато е на път”, допълва изпълнителката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар