Григор Димитров няма да участва в предстоящия турнир

Гласувайте за статията

Григор Димитров ще пропусне турнира в София

Григор Димитров съобщи, че няма да участва в предстоящия турнир в София. Тенисистът ще пропусне „DIEMA XTRA Sofia Open”. Това съобщи лично той в изявление до БТА. Григор има болки в рамото и обяви решението си в специално прессъобщение до БТА.

„Аз и екипът ми трябваше да вземем едно от най-тежките решения досега, а именно – да пропусна тазгодишното издание на турнира в София. Днес сутринта беше последната ми медицинска консултация. За съжаление, няма да бъда 100% готов за следващата седмица. Ако играя, това би довело до допълнителни рискове и усложнения. Ще ми липсва българската публика и тази невероятна седмица, която имах през миналата година. Бих искал да благодаря и на DIEMA XTRA Sofia Open за тяхното търпение и усилия за това да има АТП турнир в България. Благодаря Ви за подкрепата!”, се казва в съобщението на Григор Димитров.

Личният треньор на тенисиста – Дани Валверду – заяви, че съжалява, че българинът няма да участва в турнира.

„За съжаление Григор не е напълно готов да вземе участие в турнира в София. Имаме дългосрочен план и такова решение е в интерес на всички. Ще работим усилено за още по-добра 2018 година. Благодаря на всички за подкрепата”, заяви Дани Валверду в специално прессъобщение за БТА.

Турнирът ще се проведе между 4-ти и 11-ти февруари, но за съжаление без участието на най-добрия ни тенисист. За феновете на Григор обаче остава надеждата, че той ще се възстанови бързо и ще го видим съвсем скоро  отново на тенис корта.

Григор Димитров няма да участва в предстоящия турнир

Григор Димитров няма да участва в предстоящия турнир

А за истинските му почитатели излезе и неговата неофициална биография, която можем да намерим от два дни на книжния пазар. Авторът на книгата проследява кариерата на тенисиста от малко момче до днес, от тренировките в Хасково до триумфалните му успехи в Лондон.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар