Бабата на Азис „менте гледачка” (Как я хванаха?)

Бабата на Азис „менте гледачка” (Как я хванаха?)
3 (60%) 2 votes

Бабата на Азис лъже

Бабата на Азис съвсем наскоро даде първото си интервю пред медиите. Сега тя е сред най-обсъжданите хора в медийното и интернет пространството. Баба Станка, по-известна като бабата на Азис, за първи път говори пред телевизия. Тя каза, че е доста по-известна от своя внук Азис. Възрастната жена загубила своята майка, когато била на 13 и започнала да гледа. Сега тя е на 82 години и гледа вече близо 70 години. При възрастната жена ходят всякакви хора, дори и по-известни.

Бабата на Азис има своята дарба от малка или поне така твърди възрастната жена . Тя се предава от поколение на поколение. За да успее да спечели доверието на хората, които идват при нея, първо им казва тяхното минало, а след това бъдещето им. Тя никога не говори за смъртта. Ако вижда смърт предпочита да каже за това на придружителя на болния и то насаме.

Репортер на „Уикенд” обаче разкри, че възрастна жена лъже, след като отиде под прикритие да му гледа. Бабата на Азис започва да те разпитва още от вратата и да гадае, като задава хиляди въпроси, за да може да разбере повече неща за човека, койот стои срещу нея. Журналистката казва, че не е от София и живее с приятеля си, а възрастната жена продължава да я разпитва. Бабата на Азис споделя с репортерката, че друга руса жена се навърта около мъжа й. Всъщност журналистката не е обвързана и живее сама. Баба Станка обаче не подозира и продължава да разпитва за мъжа и за проблемите в двойката.

Бабата на Азис „менте гледачка”

Бабата на Азис „менте гледачка”

Бабата на Азис не познава нищо за репортерката на „Уикенд”, въпреки хилядите зададени въпроси. За миналото, както и за настоящето, тя не успява да уцели нито един верен факт. След около 10 минути врачката буквално гони журналистката и й казва да мине пак ако иска, но при нея няма сериозни проблеми. Тарифата за врачуването е 20 лева. Но бабата на Азис си изкарва доста добра сума на месец като се има предвид, че на ден при нея минават около 40 – 50 човека.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар