Дани Петканов подлага Криско на кръстосан разпит (Как ще се измъкне рапърът?)

Гласувайте за статията

Дани Петканов с ново шоу

Дани Петканов пуска ново шоу. Съвсем скоро ще можем да видим новото предаване на Лудия репортер. То се казва – „В играта с Дани Петканов”. И кой мислите е първият му гост? Това е рапърът Криско. В пилотния епизод на предаването певецът ще бъде подложен на кръстосан разпит. Естествено забавлението няма да липсва и този път.

Дани ще подлага гостите си на различни изпитания. Той е подготвил и две такива за Криско. На гости на Лудия репортер Криско разказва за началото на кариерата си, за приятелката си и за книгата, която от известно време е на книжния пазар. Той споделя, че не прави книгата си за пари и получава много положителни отзиви за нея.

Лудият репортер не пропуска да зададе и няколко пиперливи въпроса на Криско. И един от тях е за сватба. Рапърът обаче за късмет на неговите фенки не планира сватба засега, въпреки, че живее с приятелката си. Според него това е въпрос на избор, но лично на него му е като втори бал и не му е интересно. Ако следим постовете на приятелката му, те трябва вече да са се разделили, защото тя отново е сменила фамилията си, шегува се Криско.

От четвъртък зрителите вече ще могат да гледат новото шоу на Дани. А Криско се изправи пред двете предизвикателства с голям интерес. В предаването рапърът опита доста „интересни” храни.

Дани Петканов подлага Криско на кръстосан разпит

Дани Петканов подлага Криско на кръстосан разпит

Напоследък виждаме, че Лудият репортер е наистина зает. Но въпреки натовареното си ежедневие, той успява да обърне  достатъчно внимание и на Александра. А любимото занимание на младото семейство е да играят настолни игри. Влюбената двойка обича да разпуска по този начин и са наистина добри в тази област. Наскоро Александра сподели, че Дани е истински специалист в обясняването на филми и думи и двамата прекарват времето си заедно доста интересно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар