Жени Марчева се фука с лична слугиня (Вижте как дразни колежките си)

Гласувайте за статията

Жени Марчева се глези със слугиня, водещата повери домакинството и децата си на млада домашна помощница

Жени Марчева не обича да се товари с домакински задължения излишно. Водещата си наела слугиня, която да се грижи за къщата и за отглеждането на децата.

От скоро младо момиче поело грижите за двата луксозни апартамента на журналистката както и за двете й деца. Колегите й от медията, в която работи започнали да й завиждат защото все пак Жени била облагодетелствана повече от тях тъй като предаването, което води е в събота и неделя. А не през седмицата от понеделник до петък както се трудели другите.

На Марчева не й било проблем вместо да спести хиляда и петстотин лева от четирицифрената сума, която изкарва на месец да ги даде на жена, която да я отмени в битовите й задължения.

В началото за двете й щерки Моника и Мила се грижела свекърва й. Но майката на мъжа й била жена на възраст и гледането на деца я изморявало. Родителите на Жени пък живеели в провинцията и се радвали на внучките си само по празниците.

Най-възмутени от колежката си били двете й екранни партньорки, с които води „Тази събота” и „Тази Неделя”. Диана Любенова и Мариана Векилска били на мнение, че Жени  прекалено се глези. Те може да се каже, че са в отбора на самотните майки, но се справят сами с домакинството без прислуга, предават от retro.bg.

Векилска както се чу скоро се е разделила с мъжа си Симо. Мъжът на Любенова пък който е американски режисьор често го няма в семейството. Така, че по-високият стандарт на живот с който се фука Марчева предизвиквал напрежение в екранното трио.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар