Бременната Кейт по-стилна от Виктория Шведска! (Снимки)

Гласувайте за статията

Кейт и Уилям на чаено парти

Кейт и Уилям започнаха четиридневното си посещение в Швеция и Норвегия. Те биха наказателни удари на бенди в Швеция. Това е спорт подобен на хокея. Вместо шайба се използва топка, а пързалката и вратите са много големи. Кейт и Уилям пробваха да вкарат гол на играчи на бенди и принцът успя.

Въпреки бременността си Кейт не пропусна нито една официална проява на двойката. Във вторник те се срещнаха с шведската престолонаследничка и съпругът й Даниел. Двойките посетиха музея на Нобеловите награди, а след това заминаха за Норвегия.

Основната част от пътуването е посещение на психиатрични институти в скандинавските страни. Уилям и Кейт са сериозно ангажирани с борбата с психичните заболявания. Те редовно участват в конгреси и срещи по темата.

Освен всички други забавления, Кейт и Уилям бяха поканени на чаено парти от шведското семейство. Виктория Шведска и Даниел прекараха един прекрасен следобед  с децата си, Естел и Оскар, и британското кралско семейство. За повода Кейт беше избрала прекрасна рокля на марката „Alexander McQueen ”. Тя е в бледо розово с дълги ръкави и е шита по поръчка специално за херцогинята. Роклята е от туид. Това е вълнена материя, подходяща за всеки сезон. Популяризирана е от Коко Шанел.

Вижда се, че Кейт е направила добър избор на тоалет. Тя е много елегантна с тази рокля.  Без съмнение роклята подхожда на фигурата й, предвид състоянието й. От снимките от чаеното парти се вижда и тоалета на шведката принцеса Виктория Шведска, който е сив и е твърде обран и скучен.

 Кейт и Уилям бяха поканени на чаено парти от шведското семейство

Кейт и Уилям бяха поканени на чаено парти от шведското семейство сн. Туитър

Един от ангажиментите на Кейт и Уилям беше посещение на училище. Децата там ги посрещнаха с огромни ръчно направени букети и картички. А някои от тях дори успяха да се здрависат с кралското семейство и да се снимат. Те бяха страшно развълнувани от срещата си с кралските двойки и най-вече от срещата с Кейт и Уилям.

Виктория Шведска и Даниел прекараха един прекрасен следобед с децата си Естел и Оскар и британското кралско семейство

Виктория и Даниел прекараха един прекрасен следобед с децата си и Кейт и Уилям сн. Туитър

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар