„Бригада нов дом” се завръща по БТВ!

„Бригада нов дом” се завръща по БТВ!
3 (60%) 1 vote

„Бригада нов дом” от 1-ви март

„Бригада нов дом” се завръща в ефир. Предаването, което помага на много българи, изпаднали в трудна ситуация, се завръща в ефира на БТВ. От 1-ви март отново ще можем да го гледаме всеки четвъртък. Водещата Мария Силвестър и бригадата на Караджов отново ще радват обикновените хора.

„Бригада нов дом” ще сбъдва мечтите на многодетни семейства.  В новия сезон на предаването зрителите ще станат съпричастни на емоциите, несполуките, тревогите на обикновените хора, но фокусът ще бъде насочен към позитивната и динамична промяна в живота им. Телевизионният проект ще показва щастливите мигове и ще чертае ново бъдеще за участниците в него, пише БТВ.

Третият сезон на социалния проект „Бригада нов дом” стартира в ефира на БТВ от 1-ви март. Предаването ще се излъчва всеки четвъртък от 21:00 часа. Екипът на „Бригада нов дом” не се е променил. Начело с водещата Мария Силвестър и неуморната бригада на Влади Караджов, екипът ще промени съдбата на 14 семейства. Само за пет дни те ще превърнат старите им и нефункционални домове в удобно и уютно място за живеене.

Новите епизоди на предаването са посветени на многодетните семейства, както и на реализирането на мечтите на най-малките им членове. Водещата Мария Силвестър е подготвила много изненади за най-малките, с които ще върне усмивките по техните лица. Бригадата на Караджов отново ще се сблъска с хиляди трудности, но благодарение на своето желание и упоритост ще се справи с всичко.

„В новия сезон на „Бригада нов дом” не само ще поправяме, но и ще строим. В епизодите ще видим много примери за това как трябва да се държим като общество и да помагаме, когато някой има нужда от това”, казва Караджов.

„Бригада нов дом” от 1-ви март

„Бригада нов дом” от 1-ви март по БТВ

Предаването е част от мисията на БТВ да направи зрителите съпричастни към трогателните човешки истории. В тях герои са не знаменитости, а обикновените хора. Мария Силвестър и бригадата на Караджов ще върнат надеждата на 14 семейства за по-добър живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар