Златка Димитрова и Миро избухнаха с неочаквана новина! (още подробности)

Златка Димитрова и Миро избухнаха с неочаквана новина! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Златка Димитрова и половинката й Миро шашнаха близките си!

Плеймейтката Златка Димитрова и любимият й Миро смаяха близките си с неочаквана новина. Оказа се, че Злати ще прати по дяволите цялото време, прекарано във фитнес залата и всички кански усилия, с които промени фигурата си.

Златка Димитрова

Златка Димитрова и Миро са готови да имат още едно дете

Причината е повече от основателна и тя е, че двамата с Миро искат да имат още едно дете. Хора от обкръжението им разкриха, че Злати и Мирослав обсъждат това от месеци, но вече били напълно готови да увеличат семейството си.

Малкият им син Миро вече порасна и е на отличната възраст да си има братче или сестриче. Златка Димитрова много искала второто й дете да бъде момиченце, което да стане умна и красива млада дама.

Миро също искал да си имат и дъщеричка, така че всичко е само въпрос на време. Както знаем, след раждането на бебето им, Миро подари огромна и красива къща на Златка Димитрова. Така че фамилията е изцяло подсигурена и готова да посрещне поредния си член.

Близките и приятелите на двамата обаче не спират да питат кога ще вдигнат сватба. Самата Златка неведнъж е казвала, че иска да се види като булка, но до момента това си оставаше само мечта.

От една страна причината е, че Мирослав дълго време не можеше да приключи развода с първата си съпруга. А от друга и двамата малко се страхували да не би подписът да развали магията и отношенията им.

„Със или без брак двамата вече са истинско семейство, защото детето го прави такова. А ако си родят и момиченце, това ще бъде най-голямото им и пълно щастие“, убедени са източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар