Асен Блатечки си намери майстора: Жена му Катерина му нанесе най-неочаквания удар! (виж тук)

Асен Блатечки си намери майстора: Жена му Катерина му нанесе най-неочаквания удар! (виж тук)
3 (60%) 1 vote

Асен Блатечки е в тотален ступор от седмици, Катя му разказа играта!

Свалячът Асен Блатечки си намери майстора. И то не в кого да е, а в лицето на най-близкия си човек – жена му Катерина. След всичко, което актьорът й причини през последните години, отношението на режисьорката към него коренно се променило.

Асен Блатечки

Асен Блатечки никога не е очаквал това от жена си Катерина Горанова

От седмици насам Катя отказвала да дели спалнята си с Блатечки, това разкриха близки до него източници. Горанова показвала тотално пренебрежение и апатия към всичко, което той прави или казва.

Дори не се сърдела и не протестирала, когато Асен отиде в дома на Диляна Попова, за да се види със сина им Борил. „Каквото ще да прави, отдавна съм претръпнала към него. Ако ще да спи с Диляна, ако ще да заживее с нея, ако ще и цяла София да прекара. Край на терзанията ми покрай този човек“, зарекла се Катерина Горанова пред свои приятелки.

Както обикновено става обаче, точно когато жената изстине, мъжът решава, че я обожава. Усетил безразличието на тази, на която държи най-много, въпреки всичко, Асен Блатечки едва не полудял.

Напоследък той се скъсвал да прави романтични жестове и изненади на Катерина. Прибирал се рано у дома, опитвал се да я разсмива така, както навремето и го раздавал приказния принц.

„Като видя дебелия и започна да го хваща шубето. Чак сега се замисли какво ще прави без Катя. А тя не е нито проста, нито слаба жена. Като нищо може да го изостави и да си намери свестен мъж. Да го видим тогава с неговите свалки и бройки еднодневки“, коментират запознати.

Тепърва предстои да видим ще издържи ли дълго Горанова да се прави на студена към този, по когото и уличните котки въздишат. И какво ще предприеме самият Блатечки, за да стопи ледовете помежду им.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар