Пухкавата Поли Генова смая всички с тази диета! (виж я тук) Преглеждания: 5698

Поли Генова се зае да си върне формата и успя, стана супер гадже
0
5/5 - (1 vote)

Поли Генова доста време беше с леко наднормено тегло, но се взе в ръце!

Чаровната певица Поли Генова разцъфва все повече. Дали заради предстоящия нов сезон на „Гласът на България“, или заради обидите на проф. Вучков преди време, но тя се зае сериозно да отслабне.

Поли Генова
Поли Генова се зае да си върне формата и успя, стана супер гадже

Доста време Поли беше малко пухкава като камерите придаваха допълнителна тежест на визията й. Припомняме, че това стана причина Юлиан Вучков да се произнесе повече от грубо и арогантно по неин адрес. Той дори я сравни с лоена топка и я обиди, че тежи 200 кила.

Да го видим какво ще каже днес обаче, когато Поли е станала по-хубава от всякога. Това, както разбрахме, се дължи на коренната й промяна в начина на хранене и повечето движение, заложено в програмата й.

Близки до Поли Генова разкриха, че тя е започнала да приема месо и млечни продукти не повече от един-два пъти в седмицата. Отказала е бялата захар, брашното и газираното, а основно се прехранва с кълнове, ядки, зеленчуци и плодове.

В никакъв случай не е станала вегетарианка, но се съобразява как комбинира храните си и предпочита да се доближава до правилата на разделното хранене.

„Много й се радваме и много я подкрепяме в това, което прави. Откакто си смени менюто не само отслабна, но и кожата на лицето й се промени. Сега е много по-свежа и с младежки вид от преди“, коментират близки до певицата източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.