Атанас Стоев в шок: Джена го заби в земята с решението си! (певицата е категорична – виж тук)

Атанас Стоев в шок: Джена го заби в земята с решението си! (певицата е категорична – виж тук)
5 (100%) 1 vote

Джена срина мечтите на Атанас Стоев с това, което му призна!

Джена и Атанас Стоев са една от най-стабилните и обичани двойки в музикалните среди у нас. А и скоро след сватбата си станаха родители на прекрасно момченце – Наско Стоев джуниър.

Джена

Джена не иска и да чува да ражда второ бебе

Оказа се, че изпълнителката е добра майка, въпреки натоварената си програма и участията по нощните клубове на страната. Припомняме, че Джена бързо се върна на сцената като не пожела да използва полагащото й се майчинство от две години.

Наско Стоев в началото бил против съпругата му да работи и отново да обикаля по нощите, но нямал друг избор, освен да приеме. Голямата му надежда обаче била друга. И точно нея Джена попарила с вряла вода.

Близки до звездното семейство разкриха, че Наско Стоев натискал жена си да имат още едно дете. Той дори си наумил да го направят колкото се може по-скоро, за да бъде малка разликата между него и малкия Наско.

„Когато разликата в годините на братя или сестри е по-голяма, често пъти те се карат много и не могат да се разбират. А така ще израснат заедно и ще си играят заедно. Ще бъдат повече от близки и това ще им остане за цял живот“, убеден бил Атанас Стоев.

Какво било разочарованието му обаче, когато любимата Джена му съобщила, че не само не иска да зачева скоро, но и не иска второ дете. Певицата не можела да си представи отново да ходи с огромния корем девет месеца и да прекъсва работата си.

Тя настоявала, че е съвременна и модерна жена, а голямото домочадие било присъщо за миналите времена. А и искала да даде всичко само на сина си Наско. Това потресло Стоев – младши, но въпреки това той бил категоричен, че няма да се откаже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар