Десислава пропищя: Благой Найденов го удари на живот, скъса синджира! (едно или две бебета ще гледа певицата)

Благой Найденов заряза Десислава сама с бебето
0

Десислава не си беше представяла бащинството на Благой по този начин!

Всяко чудо за три дни – толкова май изтрая и ентусиазмът на Благой Найденов като млад татко. Половинката на Десислава го е ударил на живот и тотално е скъсал синджира. Това разкриха хора от обкръжението на певицата, която не можела място да си намери от бяс.

Десислава
Благой Найденов заряза Десислава сама с бебето и грижите за домакинството и къщата им

След раждането на бебето Борис, Десислава се скъса да хвали Малката Кобра затова, че е уникален татко и мъж. Разправяше как бил нон-стоп до нея и малкия, как й помагал с всичко и бил по-чевръст и от професионална бавачка дори.

Е, явно и това се оказа много шум за нищо. Благой все по-често започнал да излиза с аверите си, да обикаля из нощните клубове и да се прибира по малките часове на нощта.

Първо се оправдавал, че ще ходи да черпи за бебето, но впоследствие това извинение изветряло. И Десито просто разбрала, че мъжът й е още дечко, за да може да гледа дете като голям и отговорен мъж.

„Жалко е, че няма и на кого да се оплаче, горката. Не може да каже на майка си, защото знаете как тя още от началото не харесваше Благой. Лошо й стана като чу колко е разликата в годините им и й го каза на Деси – ще има да си пати с това момченце. Тя не я послуша, но ето, че Благойчо си показва рогата вече“, коментират близки до певицата.

Те са убедени, че ако продължава в този дух и ако оставя жена си да върши всичко сама, в един момент Малката Кобра ще загуби Десислава. Която вече е отгледала сама един син и спокойно може да отгледа и другия. Без да й се мотат още „бебета“ в краката.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.