Бомба: Лора Караджова в ступор, Део я отряза жестоко! (виж как й показа червен картон)

Бомба: Лора Караджова в ступор, Део я отряза жестоко! (виж как й показа червен картон)
5 (100%) 1 vote

Лора Караджова смяташе, че само да щракне с пръст и ще си върне Део!

Щерката на Данчо Караджов – Лора Караджова получи неочакван и доста силен удар. И не от бившия си вече мъж Валентин Славов, а от голямата любов на живота си Део.

Лора Караджова

Део отряза Лора Караджова, без да му мигне окото

Припомняме, че певицата се раздели с бащата на дъщеря си Алиса преди близо половин година. Едва преди седмици обаче двамата обявиха публично раздялата си в медиите.

Според думите на Лора, Валентин не я разбирал, не я уважавал достатъчно и все бягал по тъча в грижите за детето и домакинството. След като остана сама и свободна, Караджова направи това, което шашна всички. А именно – пожела да си върне обратно Део.

Знаем, че двамата имаха наистина дълга и силна любов, която обаче приключи след като Лора намери Валентин. В момента Део също е баща и очевидно е щастливо женен за съпругата си Мариана.

Мулатката трябва да е най-щастливата жена на света, тъй като Део показа верността си. След като дни наред търпял обажданията и смс-те на Лора и се опитвал да бъде учтив, накрая не издържал.

„Тя прекали, не спираше да го търси и да му се сваля. Затова той наскоро й се обади, за да я помоли да спре. Пожела й всичко най-хубаво, но й каза, че вече не е на нейно разположение. Отряза я заради Мариана и сина си“, разкриха близки до Део източници.

Лора едва не си глътнала дъвката от шока, защото вярвала, че Део ще я обича и след три живота. Но уви – очевидно той не иска да се връща назад и я е забравил окончателно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар