Анахид Тачева разкри своята ударна смес за здраве! (не знаела що е настинка или болест)

Анахид Тачева разкри своята ударна смес за здраве! (не знаела що е настинка или болест)
5 (100%) 1 vote

Анахид Тачева умее да се грижи не само за красотата, но и за здравето си!

Най-красивата и желана водеща от миналото Анахид Тачева все още събужда възхищението у околните. Въпреки че е вече на достолепна възраст, тя продължава да изглежда ослепително. А и се радва на отлично здраве.

Анахид Тачева

Анахид Тачева споделя рецептата си за здраве

Това се дължи на интелигентността и начетеността й – тя не пропускала да следи написаното в здравни издания и да се интересува от полезните храни и продукти.

Бабата на Деси Цонева обаче от години си има своята любима рецепта за здраве, на която не изневерява. И благодарение на нея вече толкова време не знаела що е лекарство, да не говорим за антибиотици.

Въпросното чудо е смес и то най-полезната смес изобщо. Прави се лесно и се консумира два или три пъти на ден. Тази смес включва мед, но качествен, сокът от няколко лимона, малко настърган джинджифил и смлени или натрошени орехи.

Тези четири съставки се смесват и разбъркват добре, а после се поставят в стъклен буркан, който се съхранява в хладилника. От сместа се взима по една голяма лъжица три пъти на ден – сутрин преди ядене, на обед и преди лягане.

Анахид Тачева обяснява на близки и приятели, че сместа може да се направи в различно количество. Тя например си я прави по малко, защото я разбърква всеки ден. Така й харесвало повече, защото съставките са съвсем свежи и пресни.

Но който няма време и работи усилено, може да си направи количеството, което иска и да го съхранява за седмица в хладилника. Няма да се развали за този период, нито ще изгуби полезните си свойства.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар