Християн Гущеров и Светлана Василева с таен годеж (Подробности)

Християн Гущеров и Светлана Василева с таен годеж (Подробности)
5 (100%) 1 vote

Очакванията за помпозния годеж на Християн Гущеров и Светлана Василева не се сбъднаха

Милионерският наследник Християн Гущеров предложи брак на любимата си Светлана Василева. Задържаният наскоро богаташ, буквално в последния момент направи няколко важни промени.

Първоначално годежът беше насрочен за 28 януари. Но в крайна сметка събитието е било ден по-рано – на 27 януари вечерта. Християн Гущеров планирал на годежа му да присъстват около 80 човека+10-15 гост изпълнителя. Той си представял събитието като мини сватба.

Но в крайна сметка на годежа му със Светлана Василева присъствали само 10-15 човека. Сред тях били най-добрите му приятели и родителите на плеймейтката.

Майката на Християн Гущеров била до него. Единствено баща му липсвал от годежа. Именно той е причината за промяната в плановете на Християн за пищен годеж.

Публична тайна е, че бившият депутат не одобрява връзката на сина си с плеймейтката. Добромир Гущеров поставил ултиматум на наследника си. В прав текст той го заплашил, че ако се ожени за блондинката, ще го лиши от наследство.

Отсъствието на Добромир Гущеров вгорчи щастието на Светлана. Единствената й е утеха е подаръкът, който Християн й направи преди дни. Припомняме, че той й подари луксозен джип марка „Мерцедес“.

Но дори и тогава радостта на Светлана Василева не била пълна. Тя останала неприятно изненадана, след като научила, че колата й е втора употреба.

Заради изострените отношения с баща си, Християн не може да си позволи покупката на чисто нов автомобил точно в този момент.

Според слуховете, Добромир Гущеров вече му е спрял издръжката. За да не ядоса още повече баща си, любимият на Светлана решил, че е по-добре да направи годежа си тайно от него. Събитието се е състояло в Правец, пише Хот арена, позовавайки се на „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар