Доналд Тръмп бесен на Хилари Клинтън: Четенето на лъжи компенсира ли загубата ти?

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп е бесен на Хилари Клинтън, обвини я, че чете лъжи

Четенето на Хилари Клинтън на наградите Грами сериозно вбеси Доналд Тръмп. Някои от звездите си устроиха шега с президента, като се появиха с книгата „Огън и ярост“ по адрес на Тръмп. Хилари Клинтън също се включи в четенето. Това обаче не се хареса на новия президент, който побесня.

И изля гнева си в социалните мрежи.

„Може би четенето на лъжливи новини й харесва. И я успокоява, след като загуби президентските избори“, написа Тръмп в Туитър. Коментарът му предизвика лавина от изказвания в социалните мрежи.

Доналд Тръмп е най-непопулярния президент сред шоусредите и това си личи. Той отнесе жестоки критики заради отношението си към репортери, хора на изкуството и заради сексистки коментари по адрес на жените. Гневният марш на нежния пол продължи и на първата годишнина от управлението му. А той губи популярност с огромни темпове.

За разлика от първите дни, когато Тръмп се радваше на широка обществена подкрепа, сега тази подкрепа се връща към Мелания Тръмп. Първата дама е изключително популярна в обществото и изключително добре се възползва от положението си. Тя посещава военни бази, болници, училища, сиропиталища и детски градини. Децата я обожават, а тя самата им отвръща с много обич и симпатии.

Самата Мелания неведнъж е изтъквала, че предпочита да работи извън Белия дом. И според слуховете почти не се задържа там. „Прекарва едва 2-3 дни от седмицата във Вашингтон. Програмата й е запълнена и тя е много заета. Не всичките й изяви обаче се документират“, твърдят източници на първата дама.

Доналд Тръмп бесен на Хилари Клинтън

Доналд Тръмп бесен на Хилари Клинтън

Що се отнася до Хилари Клинтън, вече се говори, че не тя, а дъщеря й Челси ще бъде водеща фигура при следващите президентски избори. Челси вече се кандидатира за губернатор, а това бе и крачката, с която баща й спечели първия ключ към Белия дом. Където се задържа почти 10 години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар