Нещо страшно се случва с Юксел Кадриев

Гласувайте за статията

Този проблем е на път да го съсипе

Новинарят от Би Ти Ви – Юксел Кадриев, тръгна по мъките.

От известно време насам лицето на новините на Би Ти Ви води тежка битка с коварна дискова херния след три неуспешни операции.
Старите болежки не само отново напомнили за себе си, а го сковавали до такава степен, че едва успявал да отиде до работното си място.

Все по-честите му гафове напоследък пък не остават незабелязани от шефа му Венелин Петков, който не спира да го мъмри.
Юксел Кадриев на свой ред се оправдавал, че му е все по-трудно да изпълнява служебните си задължения заради неистовите болки. Те се появяват в резултат на възпалената му за пореден път херния.

Юксел Кадриев

Този проблем е на път да го съсипе

Юксел Кадриев се плаши най-много от лошото време, тъй като то му причинява страшно силни болки. Още при първите симптоми, той веднага тичал до болницата за консултация. От там обаче му казвали, че ще се оправи, ако остане да лежи.

Новинарят обаче не можел да си позволи такава екстра, тъй като отпуските в Би Ти Ви се планират с месеци напред, а болничните не се толерират. Именно поради тази причина Юксел често се разминавал с болничното легло. За сметка на това обаче се заредил с цяла чанта обезболяващи.

Той се надява лекарствата да го върнат отново в строя. Истината е, че това едва ли ще се случи, тъй като проблемът е хроничен и вече е нелечим. Това се дължи на усложненията, които получил преди няколко години. Припомняме, че тогава журналистът бе приет по спешност във ВМА, където му бяха извършени три последователни и доста тежки операции.

Юксел Кадриев се зарадва, че хирургическите интервенции са го избавили от проблема, но за съжаление радостта му бе твърде кратка. Облекченитео било временно въпреки че медиците отстранили малка костица от прешлените му. Единственото спасение, което му помага частично са минералните бани. Така проблемът отшумявал временно, след което отново напомнял за себе си, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар